E-Tradition
Total:
0.00
RON
MENU

Protecția datelor cu caracter personal

Un angajament fundamental a societății comerciale SC TRADITTEZORO ZONE SRL, este asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil. Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal doar pentru prestarea serviciilor societății noastre în beneficiul dumneavoastră, adică: crearea și administrarea contului în cadrul webshop-ului; prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora; soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate; returnarea produselor conform prevederilor legale.

Datele dumneavoastră nu vor fi divulgate la alte firme sau instituții, cu excepția firmelor de curierat unde este imperios necesar pentru transmiterea coletului.

Vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma www.e-tradition.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic meniul Protecția datelor cu caracter personal, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a meniului Protecția datelor cu caracter personal, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestui meniu.