E-Tradition
Total:
0.00
RON
MENU

Termeni și condiții

Termeni si Condiții

Preambul

Acești termeni și conditii constituie acordul legal dintre dumneavoastră și Furnizorul SC Tradittezoro Zone SRL, administratorul website-ului ”e-tradition.ro”.

Acesarea și vizitarea magazinului online, înregistrarea unui cont pe magazinul online înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni si Condiții.

Termenii si Conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor Site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul e-tradition.ro.

E-tradition.ro.nu are control si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci cand parasiti e-tradition.ro..

Prezentul Acord se aplica tuturor utilizatorilor Site-ului, incluzand dar fara a se limita la utilizatori care sunt furnizori, clienti, comercianti, contribuitori de continut, informatii si oricare alte materiale sau servicii pe Site.

Definiții:

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Furnizor – SC Tradittezoro Zone SRL–, cu sediul in municipiul Miercurea Ciuc, Bulevardul Timișoarei, nr. 59/14, județul Harghita.

Cumpărător -  orice persoană fizică, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile,

Produs – bun care poate fi comercializat conform legii si care îndeplinește criteriile impuse de Furnizor: produse unicate fabricate manual. Furnizorul are dreptul de a verifica dacă produsele îndeplinesc condițiile impuse, însă nu certifică îndeplinirea acestor criterii și nu răspunde pentru acestea.

Reguli privind utilizatorii

4.1. Serviciile e-tradition.ro sunt disponibile numai pentru, si pot fi utilizate doar de catre persoanele fizice care au varsta de 18 ani. Dvs. declarati si garantati ca aveti cel putin 18 ani si ca toate informatiile de inregistrare pe care le trimiteti sunt corecte si veridice.

E-tradition.ro poate, la discretia sa, sa refuze sa ofere acces la utilizare Site-ului pentru orice persoana fizica sau entitate juridica si poate schimba criteriile de eligibilitate in orice moment.

Utilizatorii sunt obligați să respecte prevederile legale privind vânzarea sau achiziționarea produselor comercializate prin intermediul E-tradition.ro.

4.2. Parola. Parola aferentă unui cont de utilizator se generează de către utilizator la crearea contului și poate fi modificat fără costuri suplimentare. Pastrati parola in siguranta. Sunteti pe deplin responsabil pentru toate activitatile, de raspundere si de daunele cauzate de incapacitatea Dvs. de a mentine confidentialitatea parolei.

Utilizatorii sunt obligați sa notifice de îndată Yatta.ro de orice utilizare neautorizata a parolei dvs. sau orice incalcare a securitatii contului. Yatta.ro nu poate fi si nu va fi facut raspunzator pentru orice pierderi sau daune care rezulta din incapacitatea Utilizatorului de a pastra confidențialitatea parolei.

4.3. Transfer de Cont. Contul creat pe site-ul E-tradition.ro nu este netransmisibil.